HomeNPFL-nieuws

CAFCC: Rivers United stelt laatste acht plek veilig na gelijkspel tegen Diables Noirs

Rivers United is door naar de kwartfinales van de CAF Confederation Cup nadat ze zondag in Uyo op een 2-2 gelijkspel werden gehouden door de Congolese club Diable Noirs.

De bezoekers kwamen op 14 minuten op voorsprong via een eigen doelpunt van Rivers United's Ghanese importeur, Emmanuel Ampiah.

De thuisploeg domineerde daarna het duel, maar wist in de eerste helft de gelijkmaker niet te vinden.

Voormalig aanvaller van Kano Pillars, Nyima Nwagua schoot de bal van dichtbij in de 73e minuut voor de gelijkmaker.

Nwagua voegde vier minuten later de tweede toe.

Diable Noirs verdiende een deel van de winst, waarbij Deo Gracias Basinga negen minuten voor tijd de gelijkmaker maakte voor de uitploeg.

Rivers United staat bovenaan Groep B met tien punten uit vijf wedstrijden.

Copyright © 2024 Completesports.com Alle rechten voorbehouden. De informatie op Completesports.com mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Completesports.com.

OPMERKINGEN

WOORDPRES: 3
  • Chima E.Samuels 1 jaar geleden

Ze hadden moeten vasthouden om te voorkomen dat ze de toppositie zouden verliezen. Asec en Diables kunnen nu 10 punten winnen en delen. CS dit is misschien een beetje onvoorspelbaar, ik denk dat ze nog niet klaar zijn.

Even een snelle correctie. Rivers is echt door want Diables heeft slechts 5 punten na 5 games op de 3e plaats en zal slechts met 8 punten eindigen, zelfs met een overwinning in hun laatste game in vergelijking met Rivers van minimaal 10 punten. Gefeliciteerd, dit is leuk nieuws. En waarom heeft het NFF de hoogste doelpuntenmaker van de competitie die voor Bendel Insurance speelt niet vermeld als thuisselectie voor SE of U23. Rage dey zorgen NFF en Salisu o. Wat zijn hun problemen @TheNFF???

• hun probleem is dat de hoogste doelpuntenmaker geen overeenkomst heeft getekend om zijn zaakwaarnemer te worden of dat hij het geld niet heeft verdiend om zijn weg te betalen