HomeExtra sportnieuws

Confed Cup: CAF groet Rivers United na verzegeling kwartfinaleticket

Confederation of African Football (CAF) heeft Rivers United gefeliciteerd met hun kwalificatie voor de laatste acht van de Confederation Cup met nog een wedstrijd over.

In de vijfde wedstrijd van Groep B van zondag hield Rivers United Diables Noirs uit Congo Brazzaville op een 2-2 gelijkspel in het Godswill Akpabio International-stadion, Uyo.

Een eigen doelpunt in de eerste helft van de Ghanese linksback Emmanuel Ampiah van Rivers United bezorgde Diables Noirs een schokkende 0-XNUMX voorsprong.

Maar twee snelle doelpunten van Nyima Nwagua in de 73e en 77e minuut draaiden de wedstrijd om voor Port Harcourt.

Maar met nog acht minuten te gaan maakte Diables Noirs gelijk, wat niet genoeg was, aangezien de kant van Stanley Eguma vasthield om door te gaan.

En na de wedstrijd schreef CAF op hun Twitter-handvat van de Confederation Cup: "Rivers United Confederation Cup kwartfinales!

"De Nigeriaanse kant heeft een kwalificatieticket in de wacht gesleept."

Ze nemen het nu op tegen Motema Pembe, de kant van DR Congo, in hun laatste wedstrijd in groep B op 1 april.

Copyright © 2024 Completesports.com Alle rechten voorbehouden. De informatie op Completesports.com mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Completesports.com.