What is ThisNuus

Palmer is gelyk aan Hazard, Lampard, Costa se rekords in Chelsea se oorwinning van 6-0 teen Everton

Cole Palmer het sy briljante debuutseisoen vir Chelsea voortgesit toe hy Maandagaand vier doele aangeteken het in die Blues se oorwinning van 6-0 teen Everton op Stamford Bridge.

Palmer het die vloedhekke van doele oopgemaak toe hy die telling op 13 minute oopgemaak het.

Hy het dit in die 2de minuut 0-18 gemaak voordat hy sy driekuns op 29 minute voltooi het om dit 3-0 te maak.

In die 64ste minuut het hy sy vierde en Chelsea s'n vyfde gekry nadat hy 'n strafskop oorgeklits het.

Ander puntemakers vir Chelsea die aand was Nicolas Jackson en Alfie Gilchrist.

Palmer is nou saam met Manchester City-doelskieter Erling Haaland met 20 doele.

Behalwe om vier doele aan te teken, was dit 'n aand wat Palmer 'n paar rekords geëwenaar het wat deur Chelsea-legendes opgestel is.

Palmer is die eerste Chelsea-speler wat 20+ doele in alle kompetisies aangeteken het sedert Eden Hazard in 2018/19.

Die voormalige vleuel van City is die eerste wat 20+ doele in sy debuutseisoen vir Chelsea aangeteken het sedert Diego Cost.

Hy is ook die eerste Chelsea-speler wat vier doele in 'n enkele Premierliga-wedstryd aangeteken het sedert Frank Lampard in Maart 2010.

Intussen skuif Chelsea op na die negende plek met 47 punte in die ligalys.

Vir Everton (27 punte) is hulle 16de en net twee punte bo die relegasiesone.

Kopiereg © 2024 Completesports.com Alle regte voorbehou. Die inligting vervat in Completesports.com mag nie gepubliseer, uitgesaai, herskryf of herverdeel word sonder die vooraf skriftelike magtiging van Completesports.com nie.