HomeAFCON

AFCON 2023: Camara’s enige doelpunt levert Guinee de overwinning op Gambia op

Guinee heeft zich geplaatst voor de knock-outfase van de Africa Cup of Nations 2023, nadat de ploeg Gambia vrijdag met 1-0 versloeg in het Charles Konan Banny Stadium.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Aguibou Camara in de 70e minuut om ervoor te zorgen dat Guinee het maximale aantal punten pakte.

Guinee had de voorsprong in de extra tijd na het verstrijken van de 90e minuut kunnen vergroten, maar ze slaagden er niet in hun kans om te zetten.

Door de overwinning staat Guinee op de tweede plaats met vier punten, terwijl Gambia zonder punt onderaan staat.

Guinee zal dinsdag in hun laatste groepswedstrijd tegen regerend kampioen Senegal spelen, terwijl Kameroen tegen Gambia zal strijden.

Copyright © 2024 Completesports.com Alle rechten voorbehouden. De informatie op Completesports.com mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Completesports.com.