HomeAFCON

DR Congo Versla Guinee en beveilig de ligplaats voor de halve finales van AFCON 2023

DR Congo heeft zich verzekerd van een plaats in de halve finales van de Africa Cup of Nations 2023, nadat hij Guinees vrijdag in de kwartfinales met 3-1 versloeg.

Guinee opende de score in de 20e minuut via de penalty van Mohamed Bayo, voordat Chancel Mbemba in de 27e minuut de gelijkheid voor DR Congo gelijk maakte.

Yoane Wissa breidde de voorsprong van DR Congo vanaf de strafschopstip in de 2e minuut uit naar 1-65, tot grote vreugde van hun supporters.

Masuaku bracht de wedstrijd echter buiten het bereik van Guinee met een sublieme vrije trap die doelman Ibrahim Kone versloeg.

Alle pogingen van Guinee om een ​​mogelijke comeback te maken, bleken mislukt toen DR Congo een plaats in de halve finales bemachtigde.

Copyright © 2024 Completesports.com Alle rechten voorbehouden. De informatie op Completesports.com mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Completesports.com.

OPMERKINGEN

WOORDPRES: 3
  • Cornelius 3 maanden geleden

Wat een prachtig spel om naar te kijken. Niet het saaie verdedigende spel dat de Superkip vandaag speelde

• Saai???? Een team dat speelt en kansen creëert is saai????

Interessant!!!!

Een team dat op zijn kracht speelt, is saai????

Zelfs in uw persoonlijke leven moet u, om bepaalde doelstellingen te bereiken, uw uniekheid begrijpen en werken op basis van uw kracht. Dat is het kenmerk van kampioenen!!!

Dat kan een les zijn die u hieruit moet leren.

• De SE moet op hun hoede zijn voor de Olifant van Ivoorkust als ze Mali kunnen overtreffen in hun 1/4 Finale en deze DR CONGO kunnen verslaan in de halve finale. Een finale is niet altijd gemakkelijk tegen de gastheer die wraak in gedachten heeft