HomeNigeriaanse voetballers in het buitenland

Ndidi scoort opnieuw terwijl Leicester Southampton met 5-0 overtreft en voorsprong op de boomstam vergroot

Wilfred Ndidi was op doel voor Leicester, dat dinsdagavond Southampton met 5-0 versloeg in de Championship.

Ndidi heeft nu in opeenvolgende wedstrijden gescoord voor de Foxes en heeft zijn totaal op vier doelpunten gebracht in 30 competitieduels.

De ster op het middenveld van de Super Eagles werd vervangen met nog acht minuten te gaan, terwijl Joe Aribo na 83 minuten werd vertrokken naar Southampton.

Kelechi Iheanacho zat niet in de selectie van Leicester voor de wedstrijd.

Leicester stijgt naar 94 punten en heeft vier punten voorsprong op het als tweede geplaatste Leeds United in de ranglijst.

Nadat Abdul Fatawu uit Ghana Leicester na 25 minuten op voorsprong had gezet, maakte Ndidi in de 2e minuut de 0-62.

Fatawu scoorde vervolgens nog twee doelpunten om zijn hattrick compleet te maken, terwijl ook Jamie Vardy op het scoreformulier verscheen.

Copyright © 2024 Completesports.com Alle rechten voorbehouden. De informatie op Completesports.com mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Completesports.com.