HomeNPFL-nieuws

NPFL: Rangers behouden toppositie na Abia Warriors te verslaan in thriller met vijf doelpunten

Enugu Rangers versloeg Abia Warriors dinsdag met 3-2 in de Oriental derby in het Nnamdi Azikiwe-stadion, Enugu, in week 30 van de Nigeria Premier Football League (NPFL).

De overwinning betekent dat Rangers, met 54 punten, bovenaan de lijst staan ​​terwijl ze terugkeren naar manieren om te winnen.

Isaac Saviour zette Rangers in de 1e minuut op 0-7 voorsprong, maar twee minuten na de blessuretijd van de eerste helft maakte Adejoh Ojonugwa gelijk voor Abia Warriors.

In de 48e minuut zette Kazeem Ogunleye Rangers op 2-1 voorsprong, terwijl Chiedozie Okorie na 63 minuten de derde voorsprong voor de thuisploeg toevoegde.

Abia Warriors scoorde in de 92e minuut een doelpunt terug via Paschal Nwabueze, maar het was te laat want Rangers hielden stand voor de drie punten.

In een andere Oosterse derby versloeg Enyimba Heartland met 1-0 dankzij het doelpunt van Ekene Awazie in de 35e minuut.

Andere resultaten waren Rivers United als beste Plateau United met 3-1, Bendel Insurance versloeg Kano Pillars met 2-1, Bayelsa United en Katsina United speelden met 1-1.

Ook versloeg Akwa United Niger Tornadoes met 4-1, Kwara United versloeg Gombe met 2-1 en Sporting Lagos versloeg Sunshine Stars met 1-0.

Copyright © 2024 Completesports.com Alle rechten voorbehouden. De informatie op Completesports.com mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Completesports.com.