HomeNigeriaanse voetballers in het buitenland

Omeruo helpt Kasimpasa ongeslagen reeks te behouden na thuisgelijkspel

Kenneth Omeruo kwam weer in actie voor Kasimpasa, dat vrijdag in de Turkse Super Lig op een 1-1 gelijkspel werd gehouden door Fatih Karagumruk.

Omeruo maakte deel uit van de Super Eagles-ploeg die tweede werd tijdens de Africa Cup of Nations 2023.

Hij stond in de basisopstelling van Kasimpasa en speelde 90 minuten in het thuistoernooi.

Nuno Da Costa opende in de 11e minuut de score voor Kasimpasa.

Het gelijkspel betekent dat Kasimpasa ongeslagen is in de laatste vier wedstrijden, met drie overwinningen en één gelijkspel.

Ook Kasimpasa staat op de vijfde plaats met 39 punten en slechts een punt verwijderd van de Europese kwalificatieplek.

Copyright © 2024 Completesports.com Alle rechten voorbehouden. De informatie op Completesports.com mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Completesports.com.

OPMERKINGEN

WOORDPRES: 2
  • Welkom terug broer.

• Mahmud Shuaib 3 maanden geleden

Dat PESEIRO geen redenen zag om SANUSI te vervangen door OMERUO, zodra de tweede helft tegen Ivoorkust begon, overtreft nog steeds mijn verbeelding.

Dat zou betekenen dat BASSEY naar LWB zou verhuizen, terwijl de OMERUO naast Ekong en Ajayi zou komen te staan.