HomeNigeriaanse voetballers in het buitenland

Onyeka scoort eerste EPL-doelpunt als Brentford Edge Sheffield United

Super Eagles-middenvelder Frank Onyeka kwam als late invaller in het veld en scoorde zijn eerste Premier League-doelpunt toen Brentford zaterdag met 2-0 versloeg tegen Sheffield United.

De Nigeriaanse international heeft dit seizoen 25 wedstrijden gespeeld en twee assists gescoord voor Brentford.

De gastheer opende de score in de 63e minuut toen verdediger Oliver Arblaster een voorzetpoging langs Ivo Grbic in de rechterbenedenhoek van zijn eigen net afweerde.

Onyeka, die pas drie minuten eerder was gewisseld, werd gevonden met een briljante tik van collega-invaller Kevin Schade voordat hij de bal met slechts zijn tweede aanraking in het net sloeg.

Het resultaat zorgt ervoor dat Brentford eindelijk een einde maakt aan een lange periode van negen wedstrijden zonder overwinning, waardoor ze hoger op de ranglijst komen te staan ​​en een veel gezonder gat van zeven punten ontstaat tussen henzelf en de degradatiezone.

Copyright © 2024 Completesports.com Alle rechten voorbehouden. De informatie op Completesports.com mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of gedistribueerd zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Completesports.com.